Microbiologie Alimentaire
Language: French.Country: DZ.Publication: OPU, Alger : 2001Description: 147 P. : Couv, ill, tabl ; 22 Cm.ISBN: 99610518.Subject - Topical Name: Introduction a la microbiologie alimentaire, classification et caracteristiques des principaux microorganismes des produits alimentaires, biodeterioration des aliments, intoxinations et infections alimentaires d'origine bacterienne Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/001 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/002 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/003 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/004 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/005 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/006 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/006 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/007 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/007 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/008 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/008 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/009 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/009 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/01/010 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/01/010 |
Browsing مكتبة علوم الطبيعة والحياة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
BIO/004/1/01/006 Microbiologie Alimentaire | BIO/004/1/01/007 Microbiologie Alimentaire | BIO/004/1/01/008 Microbiologie Alimentaire | BIO/004/1/01/009 Microbiologie Alimentaire | BIO/004/1/01/010 Microbiologie Alimentaire | BIO/004/1/02/001 Production Des Jus Alimentaires , Technologie Des Industries Agro-Alimentaires | BIO/004/1/02/002 Production Des Jus Alimentaires , Technologie Des Industries Agro-Alimentaires |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.