Microbiologie Alimentaire

Main Author: Naouale,Ait- AbdelouahabLanguage: French.Country: DZ.Publication: OPU, Alger : 2001Description: 147 P. : Couv, ill, tabl ; 22 Cm.ISBN: 99610518.Subject - Topical Name: Introduction a la microbiologie alimentaire, classification et caracteristiques des principaux microorganismes des produits alimentaires, biodeterioration des aliments, intoxinations et infections alimentaires d'origine bacterienne Online Resources:Sommaire
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/001
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/002
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/003
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/004
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/005 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/005
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/006 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/006
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/007 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/007
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/008 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/008
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/009 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/009
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/004/1/01/010 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/004/1/01/010

There are no comments on this title.

to post a comment.