Amazon cover image
Image from Amazon.com

ميكروبيولوجيا الأغذية

Main Author: إبراهيم بن سعد، المهيزعLanguage: Arabic.Country: FR.Edition Statement: ط 2.Publication: النشر العلمي و المطابع, الرياض : 2011Description: 478 ص. : غلاف ملون، أشكال، رسوم، جداول، قائمة مصطلحات ع، كش ; 24 سم.ISBN: 9789960557335.Subject - Topical Name: الفيروسات، الميكروبات، الأجناس البكتيرية، الأعفان، الخمائر، فساد الأغذية، ميكروبيولوجيا الحليب، ميكروبيولوجيا اللحوم، المعلبات Online Resources:Sommaire
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/014/6/05/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/014/6/05/001
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/014/6/05/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/014/6/05/002
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/014/6/05/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/014/6/05/003
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/014/6/05/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/014/6/05/004

There are no comments on this title.

to post a comment.