Biodégradations Et Métabolismes : Les Bactéries Pour Les Technologies De L'environnement
Language: French.Country: FR.Publication: EDP Sciences, France : 2005Description: 798 P. : Couv, ill, fig, schèmas ; 25 Cm.ISBN: 2868837450.Series: Grenoble SciencesSubject - Topical Name: la collecte de l'énergie, génomes, adaptations, communications, oxydations minérales, hydrogène, azote et anaérobiose, méthane, les voies du nitrate, oxydations anaérobies diverses Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/001 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/002 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/003 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/004 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/005 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/006 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/006 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/007 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/007 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/008 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/008 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/009 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/009 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/010 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/010 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/007/2/11/011 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/007/2/11/011 |
Browsing مكتبة علوم الطبيعة والحياة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.