Production Des Jus Alimentaires : Technologie Des Industries Agro-Alimentaires
Language: French.Country: FR.Publication: OPU, Alger : 2003Description: 162 P. : Couv, ill,tabl, schéma ; 22 Cm.ISBN: 996100616.Subject - Topical Name: Aperçu général sur l'alimentaires, Extraction des jus, Les nectars, Jus légumes | Ali, agougou Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/02/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/02/001 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/02/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/02/002 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/02/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/02/003 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/02/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/02/004 | ||
Books | مكتبة علوم الطبيعة والحياة | BIO/004/1/02/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LNL/BIO/004/1/02/005 |
Browsing مكتبة علوم الطبيعة والحياة shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.