Microbiologie Alimentaire : Techniques De Laboratoire

Main Author: Jean-Paul, LarpentSecondary Author: Avoyen, Christèle;Bervos, ElisabethLanguage: French.Country: FR.Publication: Tec & Doc, Paris : 1997Description: 1073 P. : Couv, ill, fig, schèma, tabl ; 25 Cm.ISBN: 2743002550.Subject - Topical Name: La qualité, les micro-organismes, listeria, les champignons, les levures, microbiologie de l' environnement et des produits alimentaires Online Resources:Sommaire
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/001
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/002
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/003
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/004
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/005 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/005
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/006 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/006
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/007 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/007
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/008 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/008
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/009 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/009
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/010 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/010
Books Books مكتبة علوم الطبيعة والحياة BIO/002/6/13/011 (Browse shelf(Opens below)) Available LNL/BIO/002/6/13/011

There are no comments on this title.

to post a comment.