Microbiologie alimentaire : TOME 1aspect microbiologique de la sécurité et de la qualité des aliments
Language: French.Country: DZ.Publication: Lavoisier, Tec-Doc, paris : 1996Description: 672 p. : couv-ill,schémas,tablu,index ; 25 m.ISBN: 2743000376.Series: Sciences et Techniques AgroalimentairesSubject - Topical Name: la microbiologie prévisionnelle,les toxi-infections et les intoxications,la prévention des contaminations,l'émination des microorganismes Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | VET/014/4/04/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/VET/014/4/04/001 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | VET/014/4/04/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/VET/014/4/04/002 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | VET/014/4/04/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/VET/014/4/04/003 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | VET/014/4/04/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/VET/014/4/04/004 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | VET/014/4/04/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/VET/014/4/04/005 |
Browsing مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.