Amazon cover image
Image from Amazon.com

La fromage de la science à l'assurance-qualité : /

Main Author: Eck,andréSecondary Author: Gillis,jean-claudeLanguage: French.Country: FR.Edition Statement: 3 edPublication: Tec et Doc, Paris : 2009Description: 891p : couv ill,tablxb,schemas ; 24 cmISBN: 9782743008918.Subject - Topical Name: Le fromage,La biochimie de l'affinage,Le lait de fromagerie,L'affinage du fromage Online Resources:Sommaire
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/001
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/002
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/003
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/004
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/005 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/005
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/006 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/006
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/007 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/007
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/008 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/008
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية PAN/001/4/02/009 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/PAN/001/4/02/009

There are no comments on this title.

to post a comment.