Les critères microbiologiques des denrées alimentaires : réglementation-agents microbiens-autocontrole
Language: French.Country: FR.Publication: Lavoisier, Paris : 2012Description: 509p : couv ill,tablx,schemas ; 24 cmISBN: 9782743013974.Subject - Topical Name: la réglementation,les microbiennes,le secteur alimentaire | es obligations,les résponsabilités | 'efficacité Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/014/4/01/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/014/4/01/001 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/014/4/01/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/014/4/01/002 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/014/4/01/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/014/4/01/003 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/014/4/01/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/014/4/01/004 |
Browsing مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.