De l'HACCPà l'Lso22000 : Management de la sécurité des aliments
Language: French.Country: FR.Publication: Afnor , Paris : 2008Description: 332P : couv ill,schemas,tablx ; 24 cmISBN: 978274301002.Subject - Topical Name: analyse de l'environnement,présentation de L'HACCP22000,les éléments de management,les outils,les méthodes pour réussir le plan de maitrise sanitaire Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/001 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/002 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/003 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/004 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/005 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/006 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/006 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/007 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/007 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/008 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/008 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/009 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/009 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/010/3/02/010 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/010/3/02/010 |
Browsing مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.