De l'HACCPà l'Lso22000 : Management de la sécurité des aliments

Main Author: Boutou,OlivierLanguage: French.Country: FR.Publication: Afnor , Paris : 2008Description: 332P : couv ill,schemas,tablx ; 24 cmISBN: 978274301002.Subject - Topical Name: analyse de l'environnement,présentation de L'HACCP22000,les éléments de management,les outils,les méthodes pour réussir le plan de maitrise sanitaire Online Resources:Sommaire
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/001
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/002
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/003
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/004
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/005 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/005
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/006 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/006
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/007 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/007
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/008 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/008
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/009 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/009
Books Books مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية AEC/010/3/02/010 (Browse shelf(Opens below)) Available LAV/AEC/010/3/02/010

There are no comments on this title.

to post a comment.