Amazon cover image
Image from Amazon.com

La Dette esctérieure de l'algérie : une analyse critique des politiques d'emprunts et d'ajustement

Main Author: Belhimer, AmmarLanguage: French.Country: DZ.Publication: Casbah, Alger : 1998Description: 391 p. : Couv, ill en coul, Tabl, annexes ; 22 cm.ISBN: 9961640977.Subject - Topical Name: Settes escterieures de l'algerie, politiques d'ajustement escterne, ajustement, escterne par le FMI
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/001 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/001
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/002 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/002
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/003 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/003
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/004 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/004
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/005 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/005
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/006 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/006
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/007 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/007
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/008 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/008
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/009 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/009
Books Books مكتبة العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير CMR/002/6/09/010 (Browse shelf(Opens below)) Available LEM/CMR/002/6/09/010

There are no comments on this title.

to post a comment.