Formations ouvertes : Pratiques de fomateurs,Situation réelle et perspectives
Language: French.Country: FR.Publication: Educagri, Paris : 2001Description: 163 p : couv ill,tablx,schemas ; 26 cmISBN: 97828444446848.Subject - Topical Name: le contexte,la faod systématiquement,la formation ouverte,les ressources ,les fiches descriptives Online Resources:SommaireItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/001 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/001 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/002 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/002 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/003 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/003 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/004 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/004 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/005 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/005 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/006 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/006 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/007 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/007 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/008 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/008 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/009 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/009 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/010 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/010 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/011 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/011 | ||
Books | مكتبة العلوم الفلاحية والبيطرية | AEC/009/2/02/012 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LAV/AEC/009/2/02/012 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.